Moraal Resultaatgericht Reiki, Hoornplantsoen 64, 2652 BM Berkel en Rodenrijs | 06 - 4059 7816

REIKI behandelingen

Grote en kleine behandeling en behandeling op afstand

REIKI Behandeling

Je behandelaar geeft reiki door via zijn handen. Tijdens de reiki-behandeling zul je ervaren dat de handen van je behandelaar op verschillende posities op je lichaam rusten of er boven hangen. Waarbij je afwisselend op je rug en/of buik ligt. Zonder dat er door de handen druk wordt uitgeoefend. De handen liggen stil in één positie en worden om de paar minuten rustig verplaatst naar een andere plaats op je lichaam.
Op basis van jouw verhaal, klachten en/of pijn zal hij je behandelen.
Tijdens de behandeling zal er rustgevende muziek op de achtergrond klinken.
In de behandeling zal je behandelaar op basis van zijn intuïtie te werk gaan. Hij gaat met zijn aandacht en handen naar dat deel van jouw lichaam waar dat nodig is.

nu 50% korting op tweede behandeling
Reiki Behandelingen bij Moraal Resultaatgericht Reiki in Berkel en Rodenrijs (Lansingerland bij Rotterdam)
Reiki Behandelingen bij Moraal Resultaatgericht Reiki in Berkel en Rodenrijs (Lansingerland bij Rotterdam)

De ervaring leert dat je tijdens de reiki behandeling de warmte van de reiki energiestroom ervaart of dat je juist een koude stroom ervaart, dat het gaat tintelen of stromen. De reiki vindt zijn weg wel naar waar het nodig is. Je kunt emotioneel worden, gaan bewegen, schokken of je stem gaan gebruiken. Het is onvoorspelbaar wat er gebeurt. Laat het gebeuren en ervaar wat reiki bij Moraal Resultaatgericht Reiki in Berkel en Rodenrijs (Lansingerland bij Rotterdam) met je doet.