Referenties

"Onlangs een complete behandeling Reiki mogen ervaren bij Arnoud. Na een hernia merkte ik dat mijn balans niet in orde was. Als zelfstandig ondernemer neem ik helaas veel te weinig tijd om naar m’n lichaam te luisteren, iets wat onvermijdelijk is als je 2 weken naar het plafond staart met een hernia. Dus toen ik weer enigszins kon bewegen heb ik een afspraak bij Arnoud gemaakt. De behandeling was een geweldige ervaring. Na de behandeling voelde ik “rust” en was ik “opgelucht”. Het was of dat er was opgeruimd! Heel bijzonder dat vrijwel zonder aanraking er zoveel effect is. Bedankt Arnoud en ik neem zeker contact op voor een vervolg behandeling. Merci"
Pieter

"Nog bedankt voor gisteravond. Ik was erna helemaal kapot en alle moeheid was erg voelbaar. Tijd om uit te rusten geloof ik!"
Clarence na een korte reikibehandeling

"Fijn dat je ons weer een behandeling hebt gegeven. We vinden het echt heel bijzonder dat je dit kan en voelt! We kunnen nu ook meer vertrouwen. Vanochtend hebben we een prachtige echo gehad en daarop ons kindje gezien. Het was goed gegroeid en het hartje klopte. Fantastisch! Zo mooi. Nogmaals hartelijk dank!!"
Echtpaar met een kinderwens na een reiki-op-afstand behandeling

“Als Reiki leerling heb ik Arnoud leren kennen als een leergierig persoon met een warme en open persoonlijkheid. Door diverse opleidingen en cursussen weet hij veel kennis te combineren voor zichzelf. Tevens deelt hij dit ook graag met anderen. Arnoud 'zit' zeker niet op zijn kennis, maar laat je graag meegroeien. Nederland heeft er een volwaardig Reiki master bij.”
André van Vliet - reikimaster praktijk Handkracht