REIKI

Het vermogen om de reiki door te geven wordt ontwikkeld na de inwijdingsoverdracht door een reikimaster.
Reiki brengt een groeiproces op gang dat onvoorspelbaar in snelheid is. Het kan snel resultaat opleveren. Maar het kan ook langzaam in kleine stapjes tot verandering leiden.
Reiki geeft je zelfinzicht. Je begrijpt jezelf beter vanuit je hart en ziel. Zodat je vanuit je hart en ziel jezelf kunt veranderen. Je herkent je patronen, accepteert ze en weet ze te doorbreken. Erkenning van jezelf geeft ruimte aan jezelf en anderen. Doordat je in staat bent alle eigenschappen van jezelf en anderen te accepteren. Ik ben OK en jij bent OK. Je zult merken dat via de ontvangen reiki je in staat bent om de thema's in je leven aan te pakken en de bijbehorende blokkades te doorbreken. Via de reiki verandert je attitude ten goede, neem je besluiten die leiden tot acties met het gewenste resultaat.
Je leert met reiki jezelf beter kennen en weer te luisteren naar je eigen intuitie.

Reiki is de kracht van de zon, de universele levensenergie: de spirituele kracht waar alles uit bestaat.
Reiki is een prachtige liefdevolle wijze van natuurlijk heelworden door middel van handoplegging. De kracht van reiki ligt in de eenvoud door de reiki die door de behandelaar heenstroomt door te geven via de handen. De reiki zelf vindt zijn weg wel. Het is niet te beinvloeden door de wil of de geest maar ontegenzeggelijk resultaatgericht.

nu 50% korting op tweede behandeling
Wat is Reiki bij Moraal Resultaatgericht Reiki?

Met reiki ervaar je een leven dat niet meer geleid wordt door angsten en oude overtuigingen. Het denken in en leven volgens beperkingen wordt vervangen door het denken in en leven met overvloed. Reiki is moeilijk in woorden uit te leggen. Het is een kwestie van ervaren.
Je kunt altijd reiki ontvangen en het is nooit te veel. Het is een prachtige aanvulling op andere behandelingen.

Zorg dan GOED voor jezelf en neem een reiki behandeling! Een volledige, korte of reiki op afstand behandeling bij
Moraal Resultaatgericht Reiki uit Berkel en Rodenrijs (Lansingerland bij Rotterdam). Zodat je jezelf weer BETER gaat voelen

Klik hier voor meer informatie over de geschiedenis van reiki.