Hoornplantsoen 64, 2652 BM Berkel en Rodenrijs | 06 - 4059 7816

Coaching

Coachen is het ontdekken van jouw eigen verborgen kwaliteiten, door het verkrijgen van zelfinzicht, bewustwording van je patronen, geloof in jezelf, het oppakken van je eigen verantwoordelijkheid en het stellen van je eigen doelen. Zodat jij in actie komt en jezelf BETER gaat voelen, zodanig dat je jouw doelen bereikt! Voor een video impressie van Arnoud Moraal klik hier.

Coaching vindt plaats in coachsessies (1-2 uur) .

Jouw (NLP en TA) coach begeleidt je in het ontdekken van wat je wilt bereiken, wat jouw droom is. Achterhalen wat je tegenhoudt om invulling te geven aan jouw droom. Jij wordt gestimuleerd in het bereiken van je gewenste resultaat. Door het vergroten van je zelfinzicht en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid zal je zelf besluiten nemen en in actie kunnen komen. Actie die leidt tot een succesvolle verandering.
Jouw coach zijn taak hierin is goed naar jou te luisteren en zich in jouw situatie in te leven. Met oefeningen, vragen, confrontatie en reflectie wordt jij jezelf bewust van je eigen gevoelens, attitude, denken, patronen, handelen en de gevolgen die dit voor jou heeft. Jij wordt begeleid in jouw gevoel ervaren en sturen. Je herbeleeft situaties van vroeger met als doel krachtige ervaringen mee te nemen naar het hier en nu of minder prettige ervaringen los te laten. Zodanig dat ze neutraal voelen als je eraan terug denkt. Je beeldt je toekomst in zodat je ervaart hoe het eruit ziet, voelt en wat je dan hoort. Je leert met mindfulness minder te malen in je hoofd en meer in het hier en nu te zijn. Met als doel dat jij zelf gaat bepalen hoe jij jezelf voelt. Namelijk GOED en steeds BETER!

Moraal Resultaatgericht Reiki en Coachen uit Berkel en Rodenrijs (Lansingerland bij Rotterdam) begeleidt jou met NLP,  TA en Mindfulness

Bezoek ook website Moraal Resultaatgericht Coachen