Hoornplantsoen 64, 2652 BM Berkel en Rodenrijs | 06 - 4059 7816

wie is arnoud moraal

Arnoud Moraal behandelt jou resultaatgericht met reiki op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Arnoud Moraal reikimaster bij Moraal Resultaatgericht Reiki
En help je jouw patronen te doorbreken waar je last van hebt.
Toen ik in 1997 door Peru reisde en de Inca trail gelopen heb kwam ik uiteindelijk op Machu Picchu uit. Eenmaal aangekomen bij het altaar legde ik mijn handen hierboven en voelde de energie stromen op een wijze die ik nog niet eerder ervaren had. Vanaf toen wist ik dat ik energie kon voelen en wilde daar meer mee.In 2009 ontving ik een Reiki inwijding 3e (Master) graad bij Andre van Vliet van Handkracht .
Ik ben mijzelf steeds meer gaan toeleggen op de dingen die ik echt graag wil en waar mijn hart naar uitgaat:
Mensen motiveren en stimuleren in hun persoonlijke groei met reiki , coaching , NLP en Transactionele Analyse (TA) .

Zolang Arnoud Moraal jou resultaatgericht behandelt met reiki door middel van handoplegging doet de reiki zijn werk en gaat naar de oorzaak. Waardoor jij je BETER gaat voelen en jezelf ontwikkelt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Maak een afspraak en ervaar wat reiki bij Moraal Resultaatgericht Reiki in Berkel en Rodenrijs (Lansingerland bij Rotterdam) met je doet.

Bezoek ook website Moraal Resultaatgericht Coachen en Arnoud Moraal personal coach .

Macchu Picchu energie ervaring als bron van Moraal Resultaatgericht Reiki Reiki (3e graad) van reikimaster Arnoud Moraal